Wat mis jij aan de Vespa Sprint Notte Custom Full Option?

Tweet Share

De meeste nieuwe Vespa scooters zijn al behoorlijk compleet in standaard uitvoering. Toch zijn er diverse extra opties leverbaar om jouw scooter te customizen. Bij de Vespa Sprint Notte Custom Full Option heeft de Fast & Furious scooterzaak de mat zwarte uitvoering opgetuigd met allerlei prachtige extra’s. Maar kan er nog meer bij? Wij hebben het voor je uitgezocht!

Waarom een Vespa Sprint kopen?

Als je van retro scooters houdt, dan houd je van Vespa. Dit Italiaanse merk heeft de standaard gezet voor praktische stadscooters met een bijzonder design. Toen de eerste Vespa uitkwam in 1946 reden er vooral motorfietsen rond. Die waren groot en zwaar, en je moest een broek dragen om erop te kunnen rijden. Dit nieuwe model liet je rechtop zitten, met je benen in een meer natuurlijke houding. Zo konden voortaan ook dames met een rok of jurk door de straten van Italië rijden. In de jaren daarna heeft Piaggio, de fabrikant van Vespa scooters, veel innovaties doorgevoerd op technisch gebied. Wat betreft het design hebben ze die retro look behouden. De Sprint en de Primavera zijn de huidige modellen, het zijn de opvolgers van de populaire S en LX scooters. De Sprint heeft een iets meer sportieve look dan de Primavera, in de Notte uitvoering is het echt een streling voor het oog.

Wat houdt Notte Custom Full Option in?

Bij de Fast & Furious scooterzaak kun je de Vespa Sprint Notte Mat Zwart Custom Full Option kopen, maar wat betekent dit eigenlijk? Als eerste is ‘notte’ het Italiaanse woord voor nacht. Dat betekent dus donker, dus het is een zwarte uitvoering. Er is gekozen voor een mat lak, wat er compleet anders uitziet dan een glanzend model. Zo komt die donkere kleur nog beter tot zijn recht. Dan is er nog ‘Full Option’, dit betekent heel eenvoudig dat er zo’n beetje alles op zit wat je maar zou kunnen wensen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Mat zwarte lak
 • LED verlichting voor beter zicht
 • Smoke achterlicht
 • Beschermende beugels voor verhoogde veiligheid en een stoer uiterlijk
 • Een hoog windscherm wat niet alleen mooi maar ook heel praktisch is
 • Sportvelgen, ook in het zwart uitgevoerd én mat
 • Stuurkabel slot om diefstal te ontmoedigen

Ook aan de details is gedacht, zo worden de achter klapdrager, het kickstarter deksel en de delen van chroom allemaal mat zwart gespoten. Dat maakt de Vespa Sprint Notte Custom Full Option een uniek model. Als bijkomend voordeel betaal je aanzienlijk minder voor deze scooter dan wanneer je alles los zou kiezen.

Maak er je eigen scooter van

Met deze Full Option koop je eigenlijk alles wat je nodig hebt, en krijg je alles wat je maar zou kunnen wensen. Toch zou het geen Vespa zijn wanneer er niet nog meer opties zouden bestaan om er helemaal je eigen, persoonlijke scooter van te maken. Het is niet voor niets een ‘custom’ uitvoering! Hoe ga jij deze Sprint verder customizen? Hier zijn alvast enkele opties die we voor je hebben opgezocht:

 • Laat er een ander zadel op plaatsen.
 • Kies voor een ander type uitlaat.
 • Laat de remmen upgraden voor nog meer veiligheid.
 • Rijd ook in de winter lekker warm met handvatverwarming.
 • Zorg dat je altijd op de juiste plek komt met een GPS tracker.

En als je niet tevreden bent met de standaard 25 km/u of 45 km/u opties kun je deze Vespa Sprint ook nog laten opvoeren.

Diverse betaalopties

De Vespa Sprint Notte Custom Full Option inclusief opties is zeker een flinke investering. Daar krijgt je uiteraard wel jarenlang rijplezier voor terug. Naast contant afrekenen kun je ook kiezen voor betalen in drie termijnen zonder rente, je kunt ook deze scooter leasen. Dan betaal je in termijnen, je kunt daar zelfs een helm, ketting of alarmsysteem aan toevoegen. Kijk in de Fast & Furious scooterzaak naar alle mogelijkheden.